Email fra Klockia

Road trip til Fredericia

Min kæreste havde skrevet sig på venteliste til en iPhone 5, sidst han var i Fredericia, og han fik en SMS fra Telenor i lørdags om, at de havde den hjemme til ham nu. Lørdag skulle han arbejde, så hans far måtte hente til for ham, men i går besluttede vi sammen at tage til Fredericia for at hente den til ham. Vi tog med toget omkring klokken 13, og det første vi gjorde, da vi kom til Fredericia, var at finde et sted at spise noget frokost. Vi spiste på en rimelig ny amerikansk diner, der hedder Sport & Grill, og det var utroligt hyggeligt og gennemført. Burgerne var utroligt gode, og der var fladskærme over det hele, hvor de viste alt fra sport til Two and a Half Men.

 

Efter at have spist, blev vi hentet af min kærestes kusine, som først kørte os hen for at hente hans nye iPhone hos hans far og bagefter hen til hans mor for at sige hej. Nu er det efterhånden også ved at være nogle måneder siden, jeg sidst har været i Fredericia. Efter et kort besøg tog vi igen toget hjem til Aarhus, hvor vi om aftenen havde bestilt billetter til Taken 2. Jeg havde ikke forventet så meget, men i forhold til at det er en 2’er, synes jeg den var overraskende god. Nu er den første film også fantastisk god, så der var noget at leve op til. Om ikke andet, så kan den i højeste grad anbefales!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Email fra Klockia