Præsentationen

Sommerhus på Mols

Lige nu sidder jeg på Mols i det sommerhus, som er blevet færdigbygget i år. Til trods for at internettet er dårligt, vejret er gråt det meste af tiden, og at det ligger langt væk fra alting, så er det alligevel rart at komme lidt væk fra hverdagen derhjemme i de vante omgivelser. Hele min familie er også bare i bedre humør, når vi er herovre. Vi startede deres efterårsferie med brød og tærter fra den lokale bager, og i aften samles vi allesammen om De To Tårne.

Resten af min familie bliver her hele næste uge, indtil ferien er forbi, men på mandag tager jeg igen til Aarhus, hvor min kæreste kommer fra Fredericia og skal arbejde i Viby ved Aarhus det meste af ugen. Så har jeg huset for mig selv, mens han er på arbejde, hvilket også betyder, at jeg på en eller anden måde skal finde ud af at forsørge mig selv med mine næsten ikke-eksisterende kompetencer i et køkken. Det skal nok blive spændende. Jeg regner i hvert fald med at skulle til midtbyen for at hente noget sushi en af dagene, og ellers må den stå på hakkebøffer, lasagne eller noget af samme sværhedsgrad. Heldigvis er min kæreste hjemme først på dagen, inden han tager på arbejde omkring klokken 15.30, og det er hyggeligt bare at være os to. Så får jeg også lov til at prøve at handle ind og lege, at vi bor alene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Præsentationen