"Alene hjemme"-madlavning

“Alene hjemme”-madlavning vol. 2

Jeg er godt klar over, at mange af mine indlæg handler om mad for tiden, og det er også det, der fylder mest i min hverdag lige nu, for det er simpelthen så svært at finde ud af, hvad jeg skal have til aftensmad, nu hvor jeg er alene hjemme, haha. Til gengæld laver jeg normalt ikke mad, når min familie er hjemme, så der går lang tid, inden jeg igen brokker mig over min ikke-eksisterende kompetencer i et køkken!

 

Onsdag var jeg alene om madlavningen igen, og jeg tog det sikre valg og valgte noget, jeg ved, jeg kan lave: hakkebøffer med bearnaisesovs, som jeg også nævnte i forrige indlæg. Dog havde jeg købt en frysepizza som nødløsning, hvis det gik helt galt, eller hvis jeg ikke orkede at lave mad. Det gik heldigvis ikke galt, og det blev bedre end forventet. Det eneste problem er, at der går så meget mad til spilde, når man bare skal lave mad til sig selv, for jeg spiser i forvejen ikke det store.

 

I går havde Jesper, min kæreste, heldigvis fri hele dagen, så vi kunne gå herhjemme og lave ingenting sammen, handle og lave aftensmad sammen også. Det er virkelig så hyggeligt. Desværre skal han til Fredericia og arbejde igen fra december, så jeg kommer til at se mindre til ham, end jeg gør nu, og det er ikke noget, jeg har lyst til, nu hvor jeg har vænnet mig til at have ham hos mig næsten hele tiden. Men jeg er sikker på, vi nok skal klare det, for jeg har aldrig følt mig så tryg hos en person, som jeg gør hos ham, og jeg kan være helt mig selv, når jeg er sammen med ham.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Alene hjemme"-madlavning