Julestemning på Mols

Juleaften in the middle of nowhere

Min juleaften var rigtig hyggelig og indebar det, som en juleaften skal indebære: God mad, hygge og en masse gode gaver til alle. Jeg tror ikke, jeg har fået en eneste gave, som jeg ikke synes jeg kunne bruge, og det er vist første år i lang tid – til trods for, at jeg ikke rigtig havde ønsket mig noget specielt. Jeg laver et indlæg om de gaver, jeg har fået, senere i dag.

 

Vi regnede med, at det kun var min morfar og min mors bror, der kom og fejrede juleaften hos os, men da min onkels kæreste fik at vide, at hun ikke skulle arbejde alligevel, ville hun også gerne være med til at fejre jul sammen med os andre. Et eller andet sted var det ret underligt at holde jul på den måde, som vi gjorde i går, for for det første var det ovre i vores sommerhus, hvor vi aldrig har holdt jul før. For det andet var vi langt færre mennesker, end vi før har været – sidste år var vi hele 25, der holdt jul sammen, mens vi i år kun var 10. Det var til gengæld rigtigt hyggeligt alligevel! Alle de gaver, jeg havde købt til min familie, blev modtaget med et smil – også dem, jeg var nervøs for, om de kunne lide. Alt i alt var min aften tæt på perfekt, og jeg glæder mig til min kæreste kommer herover på Mols og holder nytår med mig og min familie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julestemning på Mols