Julegaver

Tumblr, Instagram og tatoveringer

Jeg har først her for nylig genfundet glæden ved min ellers lidt halvgamle Tumblrprofil. Det eneste, jeg bruger Tumblr til – og det eneste, jeg nogensinde har brugt Tumblr til – er udelukkende at reblogge andres billeder. Et eller andet sted gør det mig trist, at jeg ikke selv tager så pæne billeder, som dem der ligger derinde, og at jeg ikke ligner de fantastisk smukke og tynde piger, der er på utroligt mange af de billeder, der bliver reblogget konstant. Men på den anden side, så bliver jeg utroligt inspireret af at se på de mange smukke billeder af natur, dyr, mode og lignende. Heldigvis har jeg sådan en dårlig hukommelse, at jeg kan reblogge et par billeder, vende tilbage dagen efter og gense min Tumblrblog, som om jeg så den første gang. Jeg bliver i sådan et helt specielt, afslappet humør, når jeg kan scrolle ned på siden i evigheder og beundre de flotte billeder på siden, og jeg tør slet ikke tænke på, hvor meget tid jeg har spildt derinde. Den følelse vil jeg gerne dele med jer, og min Tumblrblog kan findes her.

 

Derudover er jeg også for noget tid siden hoppet med på Instagram-bølgen, og selvom jeg ikke selv er så god til at lægge nye billeder derind, nyder jeg også dér at se de billeder, som andre lægger ind. Specielt når jeg sidder i sommerhus og keder mig. Jeg har faktisk brugt Instagram og Tumblr ekstra meget de sidste par dage, fordi jeg simpelthen ikke har haft bedre ting at give mig til. Heldigvis er det snart nytår, hvilket betyder, at min familie og jeg snart drager hjemad mod Århus, hvor jeg kan tage til byen og shoppe for de penge og de gavekort, jeg fik i julegave. Jeg glæder mig, for min garderode trænger virkelig til en ordentlig udskiftning. Jeg er rimelig sikker på, at jeg stadig kan finde tøj bagerst i mit skab, som jeg gik med for 3 år siden, og som ikke er blevet brugt siden.

 

Til sidst vil jeg dele mit indre dilemma med jer. Noget af det, der altid har været og højst sandsynligt altid vil være populært på sider som Tumblr, er tatoveringer. Der findes så uendelig mange billeder af smukke tatoveringer på Tumblrs database, og hver gang jeg støder på et af disse billeder, ville jeg ønske, at jeg selv havde mod nok til at få lavet en. Jeg er bare så ufatteligt bange for nåle, og jeg er sikker på, at jeg nok skulle nå at besvime et par gange, inden jeg ville få min tatovering lavet færdig. Og så er jeg virkelig bange for, at jeg kommer til at fortryde det, hvis jeg fik lavet en. Det er bare så flot og stilfuldt, hvis det bliver lavet på den rigtige måde. Åh.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaver