Sygdom

Breaking Dawn part 2

Det har stået lidt stille herinde på det sidste, og grunden til det er egentlig bare, at jeg ikke har haft noget interessant at snakke om. Alligevel er det nu lidt over en uge siden, at jeg var i biografen for at se afslutningen på Twilight-sagaen, der havde præmiere sidste torsdag, og jeg har overvejet at lave et indlæg lige siden. Jeg slæbte min mor og kæreste med, og vi var allesammen lige fascinerede. Den sidste del af Breaking Dawn er klart en, jeg med sikkerhed godt kunne se igen i biografen, og det er helt sikkert også en, jeg skal have på DVD, når den tid kommer. Jeg glemte de to, små piger ved siden af mig, der snakkede, og jeg glemte den fyldte biografsal, da først trailerne var forbi, og filmen startede. Jeg troede egentlig, at jeg var blevet lidt træt af Twilight, for når jeg husker tilbage på det nu, synes jeg egentlig ikke, at de første film var noget specielt, men nu kan jeg se, at det bare er fordi jeg ikke har set dem i lang tid. Den sidste film var spændende og levede mere end op til mine forventninger – også selvom jeg har læst bogen får nogle år siden. Og så er Kristen Stewart i øvrigt en mere fantastisk skuespiller i den sidste film end nogensinde før.

 

Jeg kan klart anbefale filmen til alle, der ikke har sat sig i hovedet, at de hader Twilight, og jeg regner selv med at skulle se den engang mere, inden de tager den af programmet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdom