Marc by Marc Jacobs

Byen, afslapning og fredagshygge

Jeg sagde til mig selv i går, at jeg ville stå tidligt op i dag for at tage ind til byen. Jeg overvurderede vist mig selv lidt, for da mit vækkeur ringede, var det som om, jeg kun havde sovet et par timer. Det endte derfor med, at jeg først var inde i byen omkring middagstid, men jeg fandt hurtigt et sted, hvor de kunne tage nogle led ud af mit ur, så jeg kunne komme til at passe det. Det er virkelig så frygteligt at gå inde i byen og vide, at man ikke har nogen penge til at shoppe, så det blev en kort fornøjelse, inden jeg igen sad i bussen på vej hjem. Det vigtigste var også, at jeg kunne komme til at passe mit ur. Jeg bliver mere og mere forelsket i det, jo mere jeg går med det.

 

Det kan godt være, at jeg i det hele taget ikke laver så meget for tiden, men jeg kan ikke lade være med at bruge weekenden – og fredagen med – som en undskyldning for at slappe ekstra meget af og lave mere ingenting end jeg plejer. Lige nu sidder jeg på Skype med min søde kæreste, der er taget til Fredericia i et par dage og smutter snart hen i kiosken efter noget slik til i aften. Vil prøve at overtale mine forældre til at købe sushi til aftensmad, men jeg er bange for, at jeg bliver nedstemt, eftersom vi fik det i sidste uge. Heldigvis har jeg en far, der er mindst lige så vild med sushi, som jeg selv er, så måske er det ikke helt umuligt. Nu er det også så heldigt, at der er kommet en sushi restaurant 5 minutters kørsel væk, så vi ikke skal helt ind til midtbyen for at få det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marc by Marc Jacobs